ПФТС чекає на ФРС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПФТС чекає на ФРС

Фондовий ринок
176
У вівторок розпродаж на фондовому ринку продовжилася, і індекс ПФТС знизився на 15,92 пункту (1,98%) -" до 786,89 індексних пункту.
Учасники ринку вважають, що кон'юнктура в найближчі дні буде залежати від реакції ключових учасників світових фінансових ринків на результати засідання Федеральної резервної системи (ФРС) США 24-25 червня, на якому може бути визначена політика до кінця року.
"Наприкінці торговельної сесії спостерігалися спроби підняти ринкові ціни, але попит на акції ще не в змозі протистояти ослабілий, але стабільній їхній пропозиції", " стверджує заступник гендиректора по торговельних операціях компанії "Юпрас Капітал" Роман Перепелиця. Більше інших втратили в ціні акції "Дніпроспецсталі" (-11,37%), Маріупольського тяжмаша (-8,94%), "Донбасенерго" (-7,69%), Крюківського вагонобудівного заводу (-6,81%) та меткомбіната ім. Ілліча (-6,52%). Виросли в ціні папери "Укртелекома" " на 1,5% та ЛуАЗа " на 1,14%.
Негативне зовнішнє тло було викликано подіями як у Європі (коментарі заступника міністра економіки Німеччини про те, що ВВП найбільшої економіки Європи міг знизитися в другому кварталі), так й у США (заява колишнього шефа ФРС Алана Гринспена, що економіка США перебуває на грані рецесії і її шанси перевищують 50%, а також зниження індексу споживчої довіри в США до рекордно низького значення).
"З гарних корпоративних новин " намір "Дніпрообленерго" інвестувати у свій розвиток 991 млн. грн. до 2012 р.," відзначає Роман Перепелиця.
За матеріалами:
Экономические Известия
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас