Кількість точок продажу мережі партнерів Дисконтної програми Укрпромбанку досягла 78 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість точок продажу мережі партнерів Дисконтної програми Укрпромбанку досягла 78

Фінтех і Картки
314
2 червня 2008 року кількість точок продажу торгівельно-сервісної мережі партнерів Дисконтної програми Укрпромбанку досягла 78. Дисконтна програма діє з 1 січня 2008 року. Для того щоб отримати знижку, достатньо пред'явити платіжну картку, емітовану Укрпромбанком. Розміри знижок становлять від 1% до 20% і залежать від рівня картки, а також від умов співпраці з кожним з партнерів Дисконтної програми.
Власники платіжних карток Укрпромбанку можуть скористатися знижками на наступні види товарів та послуг: комп'ютерна техніка та обладнання, ювелірні вироби, меблі, побутова техніка, медикаменти, оптика, годинники, книги, товари для дітей, послуги салонів краси, туристичних агентств, страхових компаній, стоматологічних клінік, ательє, фотосалонів, ресторанів та кафе.
З червня 2008 року Дисконтна програма Укрпромбанку діє в 15 містах України: Дніпродзержинську, Дніпропетровську, Донецьку, Києві, Кіровограді, Ковелі, Луцьку, Мукачеві, Нікополі, Миколаєві, Одесі, Харкові, Ужгороді, Хусті та Черкасах.
З січня в 2008 року розміри знижок та партнери Дисконтної програми вказуються в Дисконтному каталозі, з яким можна ознайомитися у відділеннях Укрпромбанку або на корпоративному сайті: www.ukrprombank.ua
За матеріалами: Укрпромбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас