Ющенко просить Тимошенко нарешті розрахуватись з київською ТВК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко просить Тимошенко нарешті розрахуватись з київською ТВК

137
Президент Віктор Ющенко просить прем'єр-міністра Юлію Тимошенко належним чином проконтролювати своєчасність і повноту перерахування коштів Київської міської територіальної виборчої комісії, які були затримані під час підготовки та проведення позачергових виборів до Київради і мера столиці. Про це мова йде в листі Глави держави до керівника уряду, повідомила прес-служба Президента.
Зокрема, Ющенко відзначає, що на проблему забезпечення належного фінансування цих виборів його увагу звернула глава Київської міської територіальної виборчої комісії Галина Білик. У своєму листі вона відзначила, що несвоєчасне і недостатнє фінансування спричинило затримку виплати відповідних послуг і заробітної плати членам дільничних комісій.
Через наведені нею обставини, а також те, що, відповідно до закону про місцеві вибори, фінансове забезпечення їх підготовки і проведення здійснюється за рахунок коштів відповідного місцевого бюджету, отриманих як цільова субвенція з Державного бюджету України, Президент просить Тимошенко "особисто проконтролювати своєчасність і повноту перерахування відповідних коштів".
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас