Тимошенко допускає, президент не підпише антиінфляційні закони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко допускає, президент не підпише антиінфляційні закони

Казна та Політика
363
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко допускає, що президент України Віктор Ющенко не підпише антиінфляційні закони, хоча закон "Про Кабінет міністрів України", де уряд підпорядковується секретаріату президента і РНБО, підписав за півгодини.
Як сказала Тимошенко в ефірі "5 каналу" у вівторок увечері, під час розгляду в парламенті антиінфляційних законопроектів їй була поставлена умова, що вони можуть бути проголосовані тільки за умови підтримки закону "Про Кабінет міністрів України".
"Я як прем'єр-міністр повинна була обмінюватися в парламенті голосуваннями: антиінфляційні закони, потрібні країні, лежали два місяці мертвим капіталом. Це жахлива річ, але мені поставили умову, що закон про Кабінет міністрів, де уряд практично підпорядковують секретаріату президента і Раді безпеки та оборони, приймається в обмін на антиінфляційні закони", - повідомила вона.
"Закон про Кабінет Міністрів, що був проголосований в обмін на антиінфляційні закони, був підписаний президентом протягом півгодини, і той антиінфляційний закон, що обмежує сьогодні націнки в роздрібних торговельних мережах, супермаркетах, коли вони досягають 50-70%, не підписаний дотепер. Я почуваю, що він може не бути підписаний президентом", - відзначила Тимошенко.
Разом з тим прем'єр вкотре пообіцяла, що уряд здолає інфляційні процеси країни за шість місяців, як було раніше обіцяно. "Зараз минуло 5 місяців, і ми спостерігаємо спад інфляції, і я переконана, що ми все поставимо на місце", - підкреслила Тимошенко
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас