Сорос знову спрогнозував економічний колапс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сорос знову спрогнозував економічний колапс

Казна та Політика
1481
Джордж Сорос поділився черговою порцією похмурих прогнозів щодо перспектив економічного зростання в США та інших великих країнах.
Так, в інтерв'ю Бі-бі-сі Сорос заявив, що найбільш гостра фаза фінансової кризи може бути вже позаду, однак її вплив на економічну сферу ще доведеться відчути.
На думку Сороса, фінансова бульбашка останніх 25 років може луснути і післявоєнна ера економічного "супербуму" також підходить до кінця. При цьому економіку США чекає більш тривала і більш глибока рецесія.
Сорос також вважає, що Великобританія перебуває в ще гіршому становищі - це пов'язано з великим фінансовим сектором країни і великим зростанням цін на нерухомість в останні роки.
Сорос також висловив думку, що ціна на нафту та інші сировинні товари є завищеною. Однак зниження, за його словами, очікувати не доводиться - у всякому разі, доти, поки різко не сповільниться економічне зростання в індустріально розвинених країнах.
Сорос знову взяв на себе керівництво своїм інвестиційним фондом, прибутковість якого торік склала 34%.
Зокрема, у своїх фінансових операціях Сорос робив ставку на те, що фінансова криза буде більш серйозною, ніж того очікували експерти.
За матеріалами:
Деньги.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас