Кінах: В Україні відсутня стратегія розвитку ринку нафтопродуктів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кінах: В Україні відсутня стратегія розвитку ринку нафтопродуктів

Енергетика
146
В Україні відсутня стратегія розвитку ринку нафтопродуктів і нафтопереробної галузі, вважає президент Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП), народний депутат від Партії регіонів Анатолій Кінах, повідомляє прес-служба народного депутата.
На думку А.Кінаха, останнім часом стан нафтопереробної галузі викликає багато приводів для хвилювання. "Украй негативними тенденціями є зростання зовнішньої залежності і різке скорочення переробки власних нафтопродуктів. За січень-березень 2008 р. об'єми переробки сировини на українських підприємствах зменшилися майже вдвічі. Це загрожує значним скороченням робочих місць і надходжень до бюджетів. Натомість об'єм імпорту бензинів і дизпалива за цей час збільшився на 84% і 65% проти відповідного періоду в 2007 г.", - відзначив президент УСПП.
А.Кінах переконаний, що Україні потрібна ефективна енергетична стратегія, в основі якої лежатиме максимальне завантаження власних нафтопереробних підприємств, їх модернізація і створення стабільного внутрішнього ринку нафтопродуктів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас