Кабмін 9 квітня розгляне фінплан "Нафтогазу України" і умови приватизації "Укртелекома" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін 9 квітня розгляне фінплан "Нафтогазу України" і умови приватизації "Укртелекома"

Казна та Політика
125
Кабінет Міністрів на черговому засіданні в середу, 9 квітня, розгляне фінансовий план Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" на 2008 рік і умови проведення конкурсу із продажу пакета акцій найбільшої телекомунікаційної компанії "Укртелеком". Про це сказано в порядку денному засідання, розміщеному на офіційному інтернет-сайті уряду.
Проект постанови про затвердження фінплану "Нафтогазу України" і основних показниках руху коштів компанії представить міністр палива й енергетики Юрій Продан.
Проект розпорядження про затвердження умов конкурсу з "Укртелекому" представить заcтупник голови Фонду держмайна Олександр Потимков.
Уряд також має намір заслухати інформацію про фінансово-господарську діяльність "Арселор Міттал Кривий Ріг" (раніше "Криворіжсталь") у післяприватизаційний період, зокрема в соціальній сфері, сплаті податків у бюджет, обсягах інвестицій, виробництві продукції.
Кабмін також має намір розглянути стан виконання урядових рішень із регулювання цін на основні продовольчі товари, заслухати інформацію Міністерства юстиції про виконання зобов'язань Україною, що випливають зі членства в Раді Європи, заслухати міністра транспорту й зв'язку Йосипа Вінського про порушення колишнім керівництвом Мінтрансзв'язку законодавства в сфері фінансово-господарської діяльності в 2006-2007 роках.
Крім того, уряд у середу розгляне питання виплат компенсацій за знеціненими заощадженнями, а також виділення допомоги сім'ям прикордонників, що загинули в результаті аварії вертольота Мі-8.
Кабмін також розгляне врегулювання діяльності Міжвідомчої комісії з погашення заборгованості підприємств паливно-енергетичного комплексу.
Уряд планує затвердити критерії оцінки ступеня ризику діяльності суб'єктів господарювання в сфері телекомунікацій і надання послуг поштового зв'язку, порядок здійснення контролю за правильністю визначення митної вартості товарів, порядок проведення в 2008 році аукціонів із продажу спеціальних дозволів на користування надрами.
Уряд також розгляне питання розпорядження земельними ділянками, які звільняються в процесі реформування Збройних Сил, надання гуманітарної допомоги Молдові, проведення в 2011 році Всеукраїнського перепису населення.
Як повідомляло агентство, Кабмін на попередньому засіданні 2 квітня відклав розгляд фінплану "Нафтогаз України" на 2008 рік на наступне засідання уряду 9 квітня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас