У Донецькій області податківець попався на хабарі 3 тис. доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Донецькій області податківець попався на хабарі 3 тис. доларів

Кримінал
132
Співробітник податкової міліції одного з міст Донецької області був затриманий під час одержання хабара в сумі 3 тис. дол. від приватного підприємця.
Факт хабарництва задокументований співробітниками Управління боротьби з організованою злочинністю ГУМВС України в Донецькій області, повідомляє прес-служба відомства.
Затримка відбувалася на одній з автомобільних трас області, де зловмисник запропонував передати йому гроші. Під час проведеного обшуку в нього вилучені кошти, а також інші речовинні докази, що підтверджують його злочинну діяльність.
Крім того, під час проведених оперативних заходів установлено, що зазначений співробітник, зловживаючи своїм службовим становищем, вимагав та одержував від керівників підприємств плату за непритягнення їх до кримінальної відповідальності за результатами податкових перевірок.
Відносно затриманого прокуратурою порушена кримінальна справа за ознаками ст. 368 ч. 2 КК України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на термін до трьох років і з конфіскацією майна.
Обрано запобіжний захід - арешт. У цей час ведеться слідство.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас