Рівненська філія АБ "Брокбізнесбанк" розширює спектр послуг для населення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рівненська філія АБ "Брокбізнесбанк" розширює спектр послуг для населення

Фінтех і Картки
375
Для забезпечення високого рівня обслуговування та різноманітного спектра банківських послуг, АБ "Брокбізнесбанк" розширює спектр своїх послуг для населення м.Рівне .
Так, Рівненська філія ввела в експлуатацію банкомат, розташований на фасаді будівлі філії за адресою вул. Гагаріна,39. Це третій банкомат АБ "Брокбізнесбанк" на території м.Рівне.
Вдале розташування в місті банкоматів допомагає швидко, якісно, у будь-який день та у будь-який час доби обслуговувати клієнтів АБ"Брокбізнесбанк" - власників пластикових карток міжнародних платіжних систем .
Рівненська філія АБ "Брокбізнесбанк" почала роботу з 2 червня 2006 року, розташована за адресою: м. Рівне, вул. Гагаріна,39. У Рівненському регіоні на листопад цього року працює 8 відділень банку. Філія надає повний спектр банківських послуг для своїх клієнтів .
АБ "Брокбізнесбанк" активно працює на ринку фінансових послуг із просування карткових продуктів, розвиває мережу банкоматів, створює для клієнтів сприятливі умови для обслуговування. На 01.03.08 р. банк установив 336 банкоматів, 330 POS-терміналів і пунктів видачі готівки
За матеріалами:
Брокбiзнесбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас