Донецька філія АБ "Брокбізнесбанк"впроваджує зарплатний проект на Дочірньому Підприємстві Державної АК "Хліб України" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Донецька філія АБ "Брокбізнесбанк"впроваджує зарплатний проект на Дочірньому Підприємстві Державної АК "Хліб України"

Фінтех і Картки
138
Донецька філія АБ "Брокбізнесбанк" уклала договір з Дочірнім Підприємством Державної акціонерної компанії "Хліб України" на обслуговування зарплатного проекту.
Для співробітників цієї організації банк випустив платіжні картки міжнародних платіжних систем Visa і Master Card.
Співробітники підприємства - власники платіжних карток, емітованих АБ "Брокбізнесбанк", мають можливість відкриття кредитної лінії - овердрафт для споживчих цілей та одержання споживчого кредиту за програмою "Кредит до зарплати" у розмірі 7- 10-ти окладів терміном до 24 місяців. Процентна ставка по кредиту встановлюється індивідуально, кошти для погашення кредиту, відповідно до індивідуального графіка, списуються безпосередньо з карткового рахунку, рятуючи власника платіжної картки від необхідності особистої присутності в банку або його відділеннях.
Розвиток карткового бізнесу є одним із пріоритетних напрямків роботи АБ "Брокбізнесбанк". На 01.03.08 р. банк емітував 551 464 картки, установив 336 банкоматів, 330 POS-терміналів і пунктів видачі готівки. Основними перевагами платіжних карток банку є:
  • Можливість відкриття мультивалютного карткового рахунку - як індивідуального, так і корпоративного;
  • Прив'язка двох карток різних платіжних систем до одного карткового рахунку
Оперативне зарахування заробітної плати на карткові рахунки співробітників (протягом 2х годин з моменту переказу коштів на рахунок).
Донецька філія АБ "Брокбізнесбанк" почала свою діяльність 30.04.2006 року і знаходиться за адресою вул. Флеровського,93а. Філія надає повний спектр банківських послуг для фізичних та юридичних осіб.
За матеріалами:
Брокбiзнесбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас