Які авто подобаються жінкам? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Які авто подобаються жінкам?

510
Наявність власного автомобіля ще не гарантує підвищений інтерес до персони водія з боку жіночої статі. Для того, щоб підвищити шанси на успіх, серед представниць слабкої статі було проведено опитування.
Як повідомляє журнал Golden Man, переважна більшість респонденток віддала перевагу, що не дивно, іномаркам. У списку найбільш привабливих значилися Lexus, Mazda, Nissan, Audi і Volkswagen. Вибираючи ту чи іншу марку, жінки, за їхніми же словами, керувалися не технічними характеристиками, а винятково зовнішністю машини.
30% опитаних вибрали позашляховики і джипи. А от 20% дівчат висловилися категорично проти респектабельного Hummer, пояснивши, що виглядає він дуже агресивно. Третина учасниць опитування позитивно ставляться і до автомобілів російського виробництва, щоправда, виняток становлять "Ока", "шістка" і "запорожець".
Трохи менше половини опитуваних відзначили в автомобілях індивідуальність, наприклад, звичайні малюнки на кузові або аерографію. 10% жінок, навпаки, висловилися проти яких-небудь зайвих "розмальовувань".
На кольори звернули увагу 80% респонденток. Більшість віддали перевагу чорним, білим і червоним авто. Іншим подобаються менш помітні сріблястий, золотавий і приглушений пастельний тони.
Практично одностайно опитувані висловили свою байдужість до тюнінгу. Більше того, деяких навіть дратують машини, на тюнінг яких явно було витрачено більше грошей, ніж їхня вартість. Також роздратування в жінок викликають надмірно голосна музика з відкритих вікон, різні брелочки, приліплені до лобового скла і пафосний вереск коліс.
У салоні найбільш важливими елементами назвали кондиціонер, зручні сидіння, а також гарний запах і відсутність сміття. І, нарешті, абсолютно всі дівчата заявили, що головне в машині - це її чистота, причому неважливо, про яку модель мова йде - про вітчизняну "десятку" чи дорогу іномарку
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас