Київ заборонив в'їзд вантажного транспорту з 7:00 до 20:00 у місто із травня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ заборонив в'їзд вантажного транспорту з 7:00 до 20:00 у місто із травня

314
Київська міська державна адміністрація заборонила в'їзд вантажного транспорту загальною масою понад 4,5 тонн із 7:00 до 20:00 на територію міста із травня.
Про це сказано в розпорядженні Київміськадміністрації, текст якого мають Українські Новини.
Рух транзитного вантажного транспорту дозволяється по місту з 20:00 до 7:00 по окружній дорозі.
Також адміністрація заборонила в'їзд у центр міста вантажівок, тракторів і самохідних механізмів, крім аварійних і спецавтомобілів.
Центр визначений як територія, обмежена проспектом Перемоги, вулицями Чорновола, Глибочицькою, Верхнім і Нижнім Валами, Набережно-Хрещатицькою, Набережним шосе, бульваром Дружби Народів, Либідською площею, вулицями Горького й Саксаганського.
На цю територію дозволяється заїзд вантажівок з товаром, який швидко псується, з 20:00 до 7:00.
В екстрених випадках в'їзд вантажівок у центр дозволяється за пропусками.
Також адміністрація із травня заборонила рух транспорту вагою більш як 24 тонн на окремих вулицях міста з 10:00 до 22:00 при температурі повітря понад +28.
Крім того, міськадміністрація вирішила звернутися до Київської регіональної митниці із проханням не видавати й не погоджувати ліцензії й дозволи суб'єктам діяльності на відкриття й експлуатацію митних складів з метою їх виносу за межі міста.
Митниці пропонується погодити з адміністрацією схему руху вантажівок до складів, розташованих по вулицях Новопирогівській, Малинській, Богатирській, Туполєва й на Столичному шосе.
Київміськадміністрація вирішила провести роз'яснювальну роботу з використанням рекламних засобів серед населення й повідомити компанії-перевізники всіх регіонів країни про заборону в'їзду вантажівок у Київ.
Міськадміністрація просить Київську обласну держадміністрацію відробити можливість розміщення вантажівок для відстою в денний час на територіях терміналів, митних складів і об'єктів дорожнього сервісу області.
Як повідомляло агентство, експерти-учасники ринку вантажних перевезень прогнозують зростання кількості дорожньо-транспортних випадків у разі введення Київміськадміністрацією заборони на в'їзд вантажівок у місто з 7:00 до 20:00.
Київобладміністрація запропонувала Київміськадміністрації 3 земельні ділянки на території області для розміщення терміналів для відстоювання вантажного транспорту на в'їздах у Київ.
Раніше Київміськадміністрація мала намір заборонити в'їзд вантажного транспорту на територію Києва з березня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас