Медведєв: Через чотири роки 35% росіян зможуть самостійно купити житло — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєв: Через чотири роки 35% росіян зможуть самостійно купити житло

Казна та Політика
64
Кандидат у президенти Росії та перший віце-прем'єр Дмитро Медведєв має намір збільшити число росіян, які можуть собі дозволити купити власне житло, до 2012 року до 35% з нинішніх 20%.
"Частка громадян, що мають можливість придбати необхідне їм житло на ринку, з використанням власних заощаджень і іпотечних кредитів, а також заходів держпідтримки, повинна скласти в 2012 році не менше 35% проти сьогоднішніх 20%, а в перспективі дійти до 60-70%, тобто дійти до розміру середнього класу в країні", - сказав Медведєв.
"До 2012 року нам треба впритул підійти до вирішення вже поставленого завдання будівництва не менше 1 кв. метра на людину на рік", - говорить віце-прем'єр.
Одним із завдань житлового будівництва Медведєв назвав масовий розвиток малоповерхового житлового будівництва, що повинне обходиться дешевше від міських квартир. За його словами, володіння власним будинком підвищує мобільність людей і дозволяє більш оперативно реагувати на зміни в сім'ї, зокрема, перебудовувати його при зміні чисельності членів сім'ї.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас