Форекс - прогноз на середу 13.02.08 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на середу 13.02.08

Фондовий ринок
144
У середу очікується вихід наступних важливих економічних даних:
11:30 - Рівень безробіття в Англії, січень.
Очікується, що рівень безробіття в січні залишився на колишньому рівні в 2.5%. Збільшення цього значення буде мати негативний вплив на британський фунт.
12:00 - Обсяг промислового виробництва Єврозони, грудень.
За прогнозами, обсяг промислового виробництва в грудні виріс на 0.6% після 0.5%-ого падіння в попередньому місяці. Зростання виробництва є індикатором здорової економіки та позитивно відіб'ється на європейській валюті.
14:00 - Індекс рефінансування від МВА у США, 8-ого лютого.
Зростання цього індексу свідчить про сприятливу ситуацію на ринку житла, що зараз є ключовою проблемою в американській економіці. Якщо реальне значення індексу вийде кращим за попереднє, виходить, політика зниження ставок приносить свої плоди, що відіб'ється на доларі підвищенням.
15:30 - Обсяг роздрібних продажів у США, січень.
Експерти очікують, що роздрібні продажі в січні скоротилися на 0.2%, що в принципі погано, але все-таки краще 0.4%-ого падіння в грудні. Для підйому курсу долара знадобляться більш позитивні показники, ніж ці.
17:30 - Дані із запасів сирої нафти, бензину та дистилятів від міністерства енергетики США, на 8 лютого.
Дані із запасів нафти, бензину та дистилятів від міністерства енергетики здатні вплинути на американський долар. Збільшення запасів зробить понижуючий тиск на ціни на нафту, але підсилить долар.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас