Прокуратура доручила перевірити законність використання бюджетних коштів під час капремонту мосту через Дніпро в Кременчуці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура доручила перевірити законність використання бюджетних коштів під час капремонту мосту через Дніпро в Кременчуці

Казна та Політика
333
Міська прокуратура Кременчука (Полтавська обл.) доручила відповідним органам перевірити законність використання бюджетних коштів під час проведення капітального ремонту мосту через Дніпро в Кременчуці.
Як повідомив журналістам прокурор Кременчука Віктор Павлійчук, у зв'язку зі скаргами жителів міста на низьку якість ремонту мосту, прокуратура направила відповідне звернення до Контрольно-ревізійного управління (КРУ).
"Прокуратура Кременчука прийняла звернення у КРУ для проведення фінансової перевірки законності використання бюджетних коштів, використаних під час проведення капітального ремонту мосту. Що стосується перевірки виконаних будівельних робіт, то ми маємо намір доручити це оперативним службам міста", - сказав В.Павлійчук.
Міст через Дніпро після тримісячного капремонту був відкритий у Кременчуці 26 грудня. Будівельники виконали ремонт стиків і заміну дорожнього покриття. Разом з тим жителі міста скаржаться на низьку якість проведених робіт: асфальтове покриття місцями має нерівності, а по асфальту в деяких місцях пішли тріщини.
Міст через Дніпро в Кременчуці є єдиною транспортною артерією, що зв'язує лівобережну та правобережну частини міста. Загальна довжина мосту - 2 км. Щодня міст пропускає 11,5 тис. транспортних засобів.
Міст був побудований в 1871-1872 роках при будівництві залізничної лінії Балта-Кременчук-Харків. Під час Другої світової війни він був частково знищений при бомбардуванні та відновлений в 1949 році. Капітальний ремонт мосту був також проведений в 1988 році.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас