Семенюк поїде працювати за кордон? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Семенюк поїде працювати за кордон?

796
Керівник Фонду держмайна (ФДМ) України Валентина Семенюк-Самсоненко не боїться залишитися без роботи. Після виходу із ФДМ вона буде займатися політикою, залишаючись вірною ідеям соціалізму.
Семенюк-Самсоненко, зокрема, сказала: "Я - соціаліст і буду займатися політикою". За її словами, "створювати якийсь інститут приватизації" вона не збирається. "Тоді мені доведеться бути на побігеньках у якого-небудь олігарха, що буде це фінансувати. Крім того, я очолюю жіночу організацію "Жінки за майбутнє дітей України", - уточнила вона.
"А що стосується роботи, зарплати, так у мене шия є, хомут знайдеться. У мене є багато пропозицій щодо роботи, причому мої досвід і знання можуть пригодитися не тільки в Україні", - заявила соціалістка.
Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що Кабінет Міністрів пропонує звільнити Семенюк-Самсоненко з посади голови Фонду держмайна у зв'язку з поданою нею заявою. У цей же день у парламенті був зареєстрований проект постанови про призначення Андрія Портнова на посаду глави ФДМ. У той же час Семенюк-Самсоненко заявила, що не писала заяву про звільнення з посади і не має наміру її писати.
Недавно глава ФДМ вийшла заміж за бізнесмена Віталія Самсоненка і змінила прізвище на Семенюк-Самсоненко. Розписалися молодята в РАЦСі Печерського району столиці.
За матеріалами:
forUm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас