У Києві побудують 34 підземні і 7 наземних паркінгів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві побудують 34 підземні і 7 наземних паркінгів

200
У Київміськадміністрації запевняють, що паркінги будуть будувати тільки там, де це не нашкодить екології та не буде зачіпати історичну та соціальну інфраструктуру Києва.
Для вирішення проблеми заторів на столичних автодорогах і благоустрою транспортної інфраструктури, у Києві побудують мережу автопаркінгів.
Як повідомили в прес-службі КМДА з посиланням на першого заступника голови КМДА Дениса Басса, "ще торік була розроблена схема можливого розміщення паркінгів по всьому місту". Він повідомив, що ця схема нараховує 96 місць.
"Найближчим часом реальним є будівництво 34 підземних і 7 наземних паркінгів. Була визначена перша черга будівництва, з якої сьогодні вже пророблені 4 передпроектні пропозиції. Вони вже найближчим часом будуть розглянуті на засіданні містобудівної ради. По одному із проектів ми провели інвестиційний конкурс, за результатами якого понад 91 млн. грн. залучені в міський бюджет. Загальна ж вартість даного проекту становить 210 млн. грн. Мова йде про підземний паркінг на 150 місць, що буде розташовуватися на перетині пр. Перемоги і вул. В. Василевської", - розповів Д.Басс.
Він підкреслив, що паркінги будуть будувати тільки там, де це не нашкодить екології та не буде зачіпати історичну і соціальну інфраструктуру Києва.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас