Тимошенко пропонує обрати "день для законів" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко пропонує обрати "день для законів"

117
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко пропонує для забезпечення результативності голосування коаліції в парламенті всі важливі законопроекти вносити в один конкретний день і забезпечувати в цей день повну явку депутатів-коаліціантів.
Тимошенко хотіла б, щоб коаліціанти хоч раз на тиждень приходили в Раду в повному складі, фото "Сьогодні"
"Звичайно, ми хотіли б опиратися на більш солідну підтримку у Верховній Раді. Безумовно, це створює проблеми", - говорить Тимошенко.
Разом з тим, за її словами, якщо добре організувати роботу, можна досягти результативності.
"Якщо усунути з демократичної коаліції всі підковрові інтриги, які завжди негативно впливають на процеси в демократичному таборі, то, я вважаю, можна нормально приймати закони", - підкреслила прем'єр.
Зокрема, Тимошенко пропонує всі важливі законопроекти ставити на голосування в конкретний день, і в цей день забезпечувати явку депутатів і їхнє повне знання, розуміння концепції і значимості законів.
"Я впевнена, це забезпечить результативність голосування", - підсумувала вона, висловивши впевненість у тому, що вже на наступних виборах демократична коаліція збільшить свій чисельний склад.
Нагадаємо, що 29 листопада 2007 року депутатські фракції БЮТ і НУНС проголосували за створення демократичної коаліції у Верховній Раді України VI скликання.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас