У США судять "сором’язливого" грабіжника: він не захотів брати гроші — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США судять "сором’язливого" грабіжника: він не захотів брати гроші

Кримінал
157
У Сполучених Штатах судять сором’язливого грабіжника, що не захотів брати гроші в банку.
72-річний житель штату Вірджинія стане перед судом за звинуваченням у пограбуванні банку в місті Лінчбург. При цьому злочинець вирізнився курйозною поведінкою, оскільки в якийсь момент передумав і спробував повернути гроші, повідомляє ФактNews з посиланням на Associated Press.
Втім, державне звинувачення зібрало достатню кількість доказів, щоб однаково притягнути сором’язливого грабіжника до кримінальної відповідальності.
Дюваль Александер Девіс звинувачується в грабежі з використанням вогнепальної зброї. За даними слідства, обвинувачуваний увірвався 29 листопада в будівлю банку Carter Bank and Trust, де, погрожуючи зброєю, вимагав від керуючого "видати йому всю готівку". При цьому злочинець двічі вистрілив у повітря з пістолета.
Після цього, за словами свідка-касира, грабіжник знітився, повернув їй гроші та попросив викликати поліцію. При цьому, стверджує жінка, грабіжник також намагався віддати їй свій пістолет.
У поліції Девіс пояснив свій учинок тим, що віце-мер Лінчбурга Берт Додсон недавно позбавив його пристанища. До 2006 року грабіжник володів трейлером на Кемпбелл-авеню. А пізніше там розмістилася компанія Dodson Brothers Exterminating, до якої має відношення Додсон.
У середу вдень, 23 січня, Додсон змушений був привселюдно виправдовуватися: нібито його компанія нікого не виселяла. Хоча він визнав, що в грудні 2006 року зустрічався з місцевими жителями і натякав їм на те, що фірма має намір осісти тут надовго і їй потрібні прилеглі території.
На 4 лютого призначені судові слухання в справі Девіса. До цього часу він утримується в міській в'язниці.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас