ДАІ не планує закінчувати перевірки на дорогах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДАІ не планує закінчувати перевірки на дорогах

296
Автолюбителям не варто розраховувати на те, що в лютому масштабна операція ДАІ "Порядок на дорогах" закінчиться.
У МВС збираються діяти рішуче і після 10 лютого, коли місячник закінчиться.
Більше того, порядок на дорогах і далі будуть наводити, затримуючи права. Як вважає начальник департаменту ДАІ МВС України Сергій Коломієць, це єдиний спосіб вирішити проблему.
У МВС частково згодні, що тимчасова затримка прав дає прекрасний ґрунт для "кишенькових штрафів". У той же час правоохоронці сподіваються, що зможуть вичисляти несумлінних співробітників.
"Не буду говорити, що в нашій корумпованій країні цього не буде, - заявив Фокусу заступник міністра внутрішніх справ України Олександр Савченко. - Сказати, що ми не дозволимо цього робити, так люди сміятися будуть. Скажу так: якщо сержант одержить від якого-небудь п'яниці 300 доларів і принесе додому копійку, я за нього по-людськи буду тільки радий. Але якщо цей сержант попадеться, ми його посадимо".
З початку місячника безпеки на дорогах суди, розглянувши адмінпротоколи ДАІ, винесли 13905 постанов про позбавлення порушників прав і 31255 постанов про накладення штрафу. За рішеннями суду вилучені 13640 посвідчень водіїв. Ще більше 25 тис. справ або 36,1% від загальної кількості залишаються в судах на розгляді.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас