Сімферопольські "маршрутники" страйкують проти київських даішників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сімферопольські "маршрутники" страйкують проти київських даішників

481
Сьогодні в Сімферополі на лінії не вийшло більше 200 маршрутних таксі - водії влаштували страйк проти дій Державтоінспекції.
У той же час, заступник мера Сімферополя Анатолій Квокша повідомив, що на даний момент водії маршруток, які страйкували, відновили роботу.
"Претензій до міської ради у водіїв маршрутних таксі не було. Причиною бунту стали жорсткі заходи стосовно водіїв за невиконання правил дорожнього руху з боку працівників Київського департаменту ДАІ, які працюють у місті вже кілька тижнів", - пояснив він.
За словами віце-мера, міська влада про страйк, що готується, проінформована не була: "Ми не можемо залежати від примх приватників, від цього страждають городяни. Коли міське управління транспорту видає перевізникам ліцензію, у документах чітко зазначено, що вони повинні забезпечувати безперебійну роботу транспорту".
У зв'язку із цим, за інформацією Квокші, влада кримської столиці зверне особливу увагу на підприємства, що порушили дану умову, при укладанні договорів на перевезення пасажирів на 2008 рік. "Оголосити їм догану або звільнити ми не можемо, тому що це приватні підприємства, але вплинути таким способом зможемо", - цитує слова Квокші прес-служба Сімферопольської міськради.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас