155 тис. громадян отримали компенсації по внесках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

155 тис. громадян отримали компенсації по внесках

Валюта
343
155 тисяч вкладників Ощадбанку СРСР, які протягом 8 січня пройшли ідентифікацію і були внесені до Реєстру вкладників заощаджень громадян, уже одержали на поточні рахунки компенсаційні кошти в розмірі 1000 грн.
Ідучи назустріч численним проханням громадян, а також з огляду на те, що 11 січня - перший день проведення компенсаційних виплат, керівництво Ощадбанку України вирішило продовжити на дві години роботу установ банку. Таким чином, вкладники зможуть обслуговуватися в Ощадбанку до 21 години.
Як повідомляє прес-служба Ощадбанку, у понеділок, 14 січня, оформити поточний або депозитний рахунок та одержати відповідні компенсаційні суми зможуть вкладники, які були внесені до Реєстру 8 і 9 січня. Вони повинні мати при собі відривний талон від заяви-доручення, паспорт громадянина України та ощадкнижку по компенсаційному внеску.
Ощадбанк нагадує, що видача заощаджень не обмежена в часі, а отримати кошти з поточного рахунку можна в будь-який зручний час. Тому банк просить не створювати додаткову соціальну напругу у відділеннях, проявляти стриманість, взаємну ввічливість, повагу до людей похилого віку.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас