Всім вкладникам Ощадбанку необхідно пройти ідентифікацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Всім вкладникам Ощадбанку необхідно пройти ідентифікацію

Валюта
2047
Для одержання компенсації по внесках Ощадбанку колишнього СРСР вкладникам необхідно пройти ідентифікацію в "Ощадбанку".
"Ті вкладники, які вже одержували компенсацію - по 50 гривень - пройшли ідентифікацію раніше", - сказав глава правління "Ощадбанку" Анатолій Гулей.
"Їм бажано просто прийти і поцікавитися: чи дійсно вони внесені до реєстру. А от вкладникам, які раніше не зверталися за компенсаціями, потрібно прийти у відділення "Ощадбанку" для того, щоб підтвердити розміри заборгованості держави по внеску", - додав він.
За словами Гулея, людині потрібно буде надати паспорт, ідентифікаційний номер, а також свої ощадкнижки для того, щоб пройти ідентифікацію і бути внесеним до реєстру.
Коментуючи заяви уряду про намір погасити внески протягом двох років, Гулей відзначив, що "це питання наповнення бюджету, а не роботи банку".
На питання, чи готовий він до того, що найближчим часом його можуть попросити піти, глава правління "Ощадбанку" відповів ствердно:
"Так. Якщо побачу загрозу для банку або основним макроекономічним показникам розвитку країни через наші виплати компенсацій населенню, обов'язково сам піду, чекати не буду".
За матеріалами:
Деньги.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас