Янукович знову став прем'єром, а Азаров очолив Мінфін. Тіньовий — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович знову став прем'єром, а Азаров очолив Мінфін. Тіньовий

177
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович обраний главою опозиційного уряду, створеного з метою контролю за діяльністю Тимошенко. Таке рішення було прийнято сьогодні на засіданні цього уряду.
Міністром фінансів обраний Микола Азаров, міністром економіки - Ірина Акімова, міністром оборони - Олександр Кузьмук, міністром внутрішніх справ - Микола Джига, міністром палива та енергетики - Юрій Бойко, міністром вугільної промисловості - Сергій Тулуб, міністром транспорту та зв'язку - Василь Козак.
"Тіньове" міністерство праці і соціальної політики очолив Михайло Папієв, міністром освіти та науки став Дмитро Табачник, міністром закордонних справ Костянтин Грищенко, міністром юстиції Олександр Лавринович.
Міністерство охорони навколишнього середовища одержав Анатолій Толстоухов, міністром сільського господарства став Віктор Слаута, міністром з питань житлово-комунального господарства Олександр Попов, міністром у справах молоді та сім'ї Віктор Корж, міністром промисловості Анатолій Кінах, міністром з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич і міністром будівництва та регіонального розвитку - Володимир Яцуба.
Главою Нацбанку став Сергій Льовочкін, головою Державної податкової адміністрації - Інна Богословська.
Для інших учасників опозиції збережені вакансії глави СБУ, державної митної служби, міністра культури.
Нагадаємо, що сьогодні о 14:00 почалося засідання "тіньового уряду" під головуванням Віктора Януковича. Він вирішив створити опозиційний Кабмін з метою контролювати діяльність прем'єра Юлії Тимошенко. Уряд планується створити тільки з регіоналів, тому що КПУ і Блок Литвина не приєдналися до ідеї Януковича.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас