Юлія Тимошенко має намір підтримувати контакт із народом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Юлія Тимошенко має намір підтримувати контакт із народом

102
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко має намір підтримувати контакт із народом, вона хоче щоб останній повідомляв їй особисто про свої проблеми і претензії. Про це вона заявила в ефірі телеканала "Інтер" у рамках свого звернення до народу України.
"Насамперед я буду підтримувати прямий контакт із вами: підприємцями, лікарями, педагогами, шахтарями, студентами, пенсіонерами, транспортниками, селянами... Хочу сама прямо від вас чути якими проблемами ви живете, що вам заважає... Хочу займатися саме вашими інтересами...”, - відзначила прем'єр.
Тимошенко запевняє, що "хаосу більше не буде, буде порядок". "Я не наївна, я знаю, що дійсний порядок не потрібний нікому, крім самого народу. Тому нам будуть заважати. Кинуть мільярди, щоб зупинити наш уряд і зруйнувати демократичну коаліцію. Тому закликаю не вірити руйнівній пропаганді. Це будуть робити ті, кому ми закриємо шлях до незаконного збагачення", - говорить прем'єр-міністр.
"Ми мають намір виконати всі передвиборні обіцянки, - відзначила Тимошенко. - Наша виборча програм і програма діяльності уряду - це тотожні речі... На моєму першому засіданні в Кабміні, у першу чергу, я обговорила із главою "Ощадбанку" механізм повернення народу заощаджень протягом двох років. Ми знайдемо рішення і неухильно будемо виконувати його весь це час", - запевняє Тимошенко.
За матеріалами:
Glavred.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас