"Укрпошта" планує ввести нові тарифи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" планує ввести нові тарифи

Казна та Політика
407
Українське державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" планує з 1 січня 2008 року ввести нові тарифи на надання низки послуг. Про це повідомили у відділі реклами і зв'язків із громадськістю "Укрпошти".
Передбачається, що з початку нового року в середньому на 15% буде знижений тариф на електронний поштовий переказ за кордон. Розмір оплати за перекази в межах України також будуть зменшувати. Крім цього, були переглянуті і тарифи на пересилання посилок з оголошеною цінністю в межах України та інших послуг, які відповідно до діючого законодавства встановлюються операторами поштового зв'язку і не переглядалися з 2005 року.
Перш ніж прийняти рішення про оптимізацію вартості послуг, фахівці "Укрпошти" провели роботи з вивчення ринку поштового зв'язку, проаналізували якість послуг, а також внутрішніх і зовнішніх факторів, які впливають на рівень тарифів.
Такими кроками підприємство намагається підвищити рівень своєї конкурентноздатності і залучити більш широке коло споживачів до користування послугами "Укрпошти".
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас