Францію, Італію і Грецію паралізувала нова хвиля страйків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Францію, Італію і Грецію паралізувала нова хвиля страйків

Казна та Політика
158
Французькі транспортники знову страйкують у Парижі. У той же час відбувається страйк і в Італії, що триває вже третій день.
А в Греції сьогодні проходить загальний 24-годинний страйк проти реформ в сфері зайнятості.
Повідомляється, що сьогоднішній страйк у столиці Франції протриває тільки один день і є не таким масштабним, як у листопаді поточного року. Тоді протягом десяти днів була практично паралізована вся транспортна система міста.
У той же час відбувається страйк і в Італії, що триває вже третій день. Збитки від страйку транспортників у цій країні досягли двох мільярдів євро.
Повідомляється, що працівники вантажного транспорту в Італії блокують магістралі країни, незважаючи на вимогу Мінтрансу Італії припинити страйк.
У Греції сьогодні проходить загальний 24-годинний страйк проти реформ в сфері зайнятості. Страйк практично припинив роботу транспортної системи країни.
За даними афінського міжнародний аеропорту, всі рейси місцевих та іноземних авіакомпаній сьогодні скасовані.
Повідомляється, що в страйку беруть участь як авіадиспетчери, так і працівники державної авіакомпанії Olympic Airlines.
Крім цього в столиці Греції, Афінах, страйкують водії автобусів, тролейбусів, машиністи приміських електропоїздів. Стало відомо, що метро і трамвай працюють тільки протягом декількох годин для того, щоб усі, хто хоче взяти участь у демонстраціях, могли потрапити в центр міста, начинений автомобілями.
Не працюють місцеві телеканали і радіостанції.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас