Chrysler планує скоротити тисячі працівників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Chrysler планує скоротити тисячі працівників

Фондовий ринок
125
Chrysler LLC. у рамках реорганізації в 2008 планує скоротити до 12 тис. робочих місць. Мета реорганізації - зменшити витрати і сфокусуватися на виробництві моделей, що користуються підвищеним попитом.
Заплановані на 2008 скорочення торкнуться від 8,5 тис. до 10 тис. робочих місць із погодинною оплатою, а також близько 2,1 тис. робочих місць із твердою ставкою.
Робочі місця будуть ліквідовані на 5 заводах Chrysler у Північній Америці. Крім того, компанія має намір в 2008 році припинити виробництво 4 автомобільних серій, включаючи багатомісну модель Dodge Magnum, позашляховик Chrysler Pacifica і спорткар Chrysler Crossfire. У той же час Chrysler планує почати виробництво двох нових моделей - Dodge Journey і Dodge Challenger.
Заплановані зміни є частиною плану реструктуризації Chrysler, оголошеного в лютому. Тоді ж Chrysler оголосив про скорочення перших 13 тис. робочих місць у рамках масштабної реорганізації.
Нагадаємо, на початку серпня контрольний пакет Chrysler перейшов від автоконцерна DaimlerChrysler AG до приватного інвестфонду Cerberus Capital Management. Cerberus придбав 80,1% акцій Chrysler за 5,5 млрд євро.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас