Visa USA випустила платіжний брелок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Visa USA випустила платіжний брелок

Фінтех і Картки
223
Платіжна система Visa USA починає випуск бреліків Micro Tag з вбудованою технологією безконтактних платежів Visa payWave, які можна використати в магазинах для здійснення невеликих покупок замість звичайних банківських карт, повідомляє портал Finextra.
Власники карток можуть використати Micro Tag, які за розмірами схожий із брелоком від автомобільної сигналізації, для оплати покупок на суму не більше 25 доларів у торговельних мережаї, що приймають безконтактні платежі і обладнаних відповідними терміналами. Для того щоб зробити покупку за допомогою Micro Tag, досить лише піднести його до спеціального термінала.
Відзначимо, що Visa не першою почала випуск подібних безконтактних альтернатив звичайним карткам. У 2003 році American Express почала пілотний проект з випуску подібних Micro Tag брелків із вбудованою технологією безконтактних платежів ExpressPay.
А власником карток американського Сітібанку доступний брелок Keyfobs c безконтактною системою PayPass платіжної системи MasterCard. Власники кредитних карток банку Royal Bank of Canada з 2001 року використають платіжні брелки Speedpass для здійснення покупок на автозаправних станціях ExxonMobil.
За матеріалами:
BIN
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас