Ющенко хоче зняти мораторій на продаж землі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко хоче зняти мораторій на продаж землі

Казна та Політика
280
Президент України Віктор Ющенко заявив про можливість внесення ним до Верховної Ради законопроекту про зняття мораторію на продаж землі після проведення дострокових парламентських виборів. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції.
"Якщо після проведення виборів нова коаліція буде такою ж безхребетною, як ця, і не буде мати волі на ініціативи з цих питань, то Президент України внесе ініціативні законопроекти про зняття мораторію і закон про формування ринку землі", - сказав Ющенко.
Президент висловив надію на те, що в рамках закону про ринок землі українські фахівці з аграрних питань і керівники виконавчої влади, які мають відношення до ринку землі, висловлять конкретні пропозиції і принципи організації ринку землі. При цьому Президент відзначив, що структура ринку землі повинна бути чітко виписана.
Нагадаємо, 31 липня заступник голови Секретаріату Президента Олександр Шлапак заявив, що Президент Ющенко не буде підтримувати пролонгацію мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.
На сьогодні в Україні діє мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення до 1 січня 2008 року.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас