Янукович обіцяє "жорстко поставити питання" перед Лакшмі Мітталом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович обіцяє "жорстко поставити питання" перед Лакшмі Мітталом

Казна та Політика
301
Прем'єр-міністр, лідер Партії регіонів Віктор Янукович має намір "жорстко порушити питання" перед власниками Криворіжсталі про їх участь у розробці та фінансуванні програм екологічного оздоровлення міста.
Про це він заявив на мітингу в Кривому Розі, куди він прибув у рамках передвиборного туру.
"Вони разом із громадськістю міста повинні готувати екологічні програми ы впроваджувати їх у життя. Таке підприємство, як Криворіжсталь, повинне направляти частину своїх інвестицій на рішення екологічних проблем міста", - цитує слова Януковича прес-служба Партії регіонів.
Він також відзначив, що однією з головних проблем Кривого Рогу є екологія та охорона здоров'я і уже в жовтні, за його словами, криворіжці одержать один із кращих діагностичних центрів.
Під час мітингу Янукович також підкреслив, що головним завданням будь-якого уряду є подолання бідності в країні, тому що "ніщо так не принижує людину, як бідність".
Після відвідування підприємства в червні, Президент Віктор Ющенко позитивно оцінив роботу гірничо-металургійного комбінату Міттал Стіл Кривій Ріг (Дніпропетровська область).
"Для мене велика честь бачити реалізацію цього проекту, що і політично, і економічно дуже дорого коштував нації, державі", - сказав Ющенко.
Крім того, Арселор Міттал Кривій Ріг має намір інвестувати в модернізацію виробництва 2 млрд. доларів до 2012 року.
93,02% акцій комбінату належить компанії Mittal Steel Germany Gmb, яка входить до складу міжнародного холдингу Mittal Steel - найбільшого у світі виробника сталі.
Міттал Стіл Кривій Ріг є найбільшим виробником сталевого прокату в Україні, спеціалізується на виробництві довгомірного прокату, зокрема арматур і катанки.
На ВАТ Міттал Стіл Кривій Ріг збільшена заробітна плата: з 1 травня 2007 тарифні ставки та оклади працівників підприємства підвищені на 5% і з 1 червня 2007 р. - додатково на 10%.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас