Азаров звинувачує губернаторів у саботуванні підготовки до опалювального сезону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров звинувачує губернаторів у саботуванні підготовки до опалювального сезону

Казна та Політика
81
Перший віце-прем'єр, міністр фінансів Микола Азаров звинувачує губернаторів у саботуванні підготовки до опалювального сезону 2007-2008 років.
Про це він повідомив на засіданні Кабінету Міністрів у середу.
"Складається враження, і воно підкріплене реальними фактами, що губернатори на місцях практично саботують підготовку до зими і саботують освоєння коштів, які уряд виділяє на зазначені цілі", - сказав він.
Азаров додав, що дотепер не освоєно близько 10,7 млрд. гривень, які були виділені місцевим бюджетам на програми з підготовки до опалювального сезону і газифікації населених пунктів.
Азаров доручив віце-прем'єр-міністру Володимиру Рибаку опрацювати це питання і, можливо, заслухати губернаторів з цієї проблеми на окремому засіданні Кабміну.
"Я хочу, щоб ви розібралися з цими фактами, щоб витягли цих недбайливих голів адміністрацій на засідання Кабінету Міністрів, щоб вони відзвітувалися про свою роботу", - сказав Азаров.
Як повідомляло агентство, раніше віце-прем'єр-міністр Володимир Рибак критикував місцеву владу за неефективне використання бюджетних коштів на підготовку до опалювального сезону.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас