Уряд затвердить об'єктів держвласності, що не підлягають приватизації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд затвердить об'єктів держвласності, що не підлягають приватизації

Казна та Політика
80
Під час засідання Урядового комітету з питань економічної політики та європейської інтеграції під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра, Міністра фінансів України Миколи Азарова було схвалено до розгляду на наступних засіданнях Уряду проект Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про перелік об'єктів державної власності, що не підлягають приватизації". Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба Мінфіну.
Законопроект передбачає створення єдиного переліку об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації, шляхом об’єднання двох додатків до зазначеного Закону в один.
Крім того, було розглянуто проект постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Положення про Міжвідомчу раду координації діяльності з підготовки і проведення щорічних зборів Ради керуючих Європейського банку реконструкції та розвитку", який створює правові підстави для роботи цього органу. Відповідно до Положення, Міжвідомча рада уповноважена розробити Програму заходів щодо організації підготовки та проведення зборів Ради керуючих ЄБРР у Києві у наступному році. У держбюджеті-2008 заплановані видатки на зазначені заходи у обсязі 10 млн грн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас