Банк "Хрещатик" нарощує темпи розвитку банкоматної мережі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Хрещатик" нарощує темпи розвитку банкоматної мережі

Фінтех і Картки
267
ВАТ КБ "Хрещатик" встановив шість нових банкоматів на Вінниччині, Тернопільщині та у м. Києві, а ще дев’ять - оснастив програмним забезпеченням для карток НСМЕП
Нові банкомати встановлені у Вінниці по вул. Свердлова, 157, вул. Коцюбинського, 35 та вул. 1-го Травня, 158; у м. Бар Вінницької області по вул. Пролетарській, 24а, а також у Тернополі по вул. Чумацькій, 1 та в столиці по вул. Львівській, 23.
Крім того, держателі карток Національної системи масових електронних платежів водночас з держателями карток міжнародних платіжних систем MasterCard і VISA International тепер мають змогу одержувати готівку і користуватися широким функціоналом "хрещатицьких" банкоматів у повному обсязі в столиці по вул. Народного ополчення, 5 (Інститут кардіології ім. Стражеска), по вул. Алішера Навої, 1 («Київводоканал»), по вул. Богатирській, 5 (Хлібокомбінат №10), вул. Празькій, 12 (Гуртожиток автопарку №7); у Львові по вул. Зеленій, 238 («Львівобленерго») та вул. Щирецькій, 36 (ТЦ «Європа»); у Трускавці (Львівщина) по вул. Бориславській, 8 (Трускавецьке відділення), а також у Тульчині (Вінниччина) по вул. Полковника Ганжи, 16 («Тульчинський маслозавод») та у Бершаді (Вінниччина) по вул. Червоноармійській, 19 (Бершадьське відділення).
На сьогодні мережа банкоматів банку "Хрещатик" налічує 174 одиниці, які обслуговують картки міжнародних платіжних систем MasterCard WorldWide та VISA International, а також НСМЕП. З них 166 раніше встановлених банкоматів, зокрема в столичному метро, переобладнані на прийом карток усіх згаданих систем, а нові банкомати вже оснащені відповідним програмним забезпеченням, що робить їх унікальними серед «автоматичних касирів» інших еквайрингових систем.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас