Підвищуеться попив на думку спеціалістів групи "Контракт" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підвищуеться попив на думку спеціалістів групи "Контракт"

383
За перше півріччя 2007 р. в українських ЗМІ вийшло понад 50 публікацій за участю співробітників банківсько-консалтингової групи «Контракт». Серед опублікованого - авторські статті співробітників, інтерв'ю із представниками банку, коментарі до редакційних статей, цитати. Основна частина публікацій вийшла в провідних українських виданнях: «Бізнес», «Дело», «Інвестгазета», «Коммерсантъ» та інших.
Серед найбільш популярних коментаторів: Олександр Бродський, Павло Крапівін, Сергій Алексєєнко. Тематика питань, з якими журналісти звертаються до співробітників «Контракту», значно ширше, ніж діяльність власне банку і його партнерів з однойменною банківсько-консалтингової групи. Протягом першого півріччя 2007 р. представники ЗМІ просили і одержували коментарі співробітників «Контракту» про коливання валютних курсів (причини, прогнози), зміни депозитних і кредитних ставок на українському ринку, державному регулюванні банківського сектора, політиці НБУ, обслуговуванні VIP-клієнтів (Private Banking), конкуренції в банківському секторі; про менеджмент організацій, управління персоналом та іншими темами.
Всі ці публікації поєднує одна особливість: це не рекламні (тобто не платні) матеріали, а результат інтересу журналістів і читачів до оперативно поданої інформації, джерелами якої є по-справжньому компетентні фахівці. До того ж, фахівці, що вміють подати цю інформацію точно і, у той же час, барвисто.
Консультування з актуальних бізнес-тем - звична справа для багатьох співробітників «Контракту» не тільки внаслідок частих обігів журналістів, але й в силу того, що поряд з банком у групу «Контракт» входять консалтингові компанії: «Аудит-Контракт», «Про-Контракт» і «Юр-Контракт». Деякі співробітників банку «Контракт» ведуть також консультаційні проекти в цих компаніях, дають рекомендації із багатьох вузькоспеціальних питань, актуальним для клієнтів.
Що ж стосується тих висловлених менеджерами «Контракту» у ЗМІ консультацій, думок, експертних оцінок, то з ними, як і з думками журналістів та інших коментаторів, можна в будь-який час ознайомитися в спеціально створеній на сайті банку «Контракт» електронній бізнесу-бібліотеці: http://www.kontrakt.ua/rus/news/press. У статтях, зібраних у бібліотеці, міститься інформація, яка корисна і починаючим підприємцям, і досвідченим бізнесменам; і продавцям товарів і послуг, і споживачам.
За матеріалами:
Контракт
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас