Найбільший лотерейний приз в історії Британії виграла поштарка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший лотерейний приз в історії Британії виграла поштарка

139
Робітниця пошти Анджела Келлі виграла в британській лотереї найбільший за всю історію приз - 35,4 млн фунтів стерлінгів, що становить близько 71 млн доларів.
За повідомленням телекомпанії Sky, Келлі довідалася про виграш тільки 13 серпня ранком, хоча розиграш відбувся в п'ятницю, 10 серпня, коли прийшла на роботу в поштову відділення в центрі Глазго. Спочатку вона подумала, що квиток ціною в півтора фунта приніс їй виграш в 10 фунтів. Потім Анджела попросила колег перевірити, чи дійсно цифри на її квитку збігаються з тими, що повідомляють лотерейники. І нарешті, Келлі зателефонувала в лотерейне відомство, щоб переконатися, що номера її квитка - дійсно виграшні. Переконавшись у цьому, вона, за свідченням колег, "стала абсолютно істеричної". Товариші по службі щиро пораділи за Анджелу, що добре знали по багаторічній спільній роботі. Щоб заспокоїти щасливицю, їм довелося посадити її й налити їй чашку сподіваючись. Зрештою, Анджела заявила, що більше на роботу не прийде, і відправилася додому на таксі.
Келлі також повідомила телекомпанії, що щасливо, вигравши таку суму, але тільки починає це усвідомлювати - вона в шоці і до неї щаслива звістка ще не зовсім дійшла.
Анджела, 42 років, народилася і виросла тут же, в Іст Кілбрайді, під Глазго, ходила в місцеву школу. Анджела розлучилася із чоловіком Джеррі, що працює там же, де вона, і живе з 14-літнім сином у будинку ціною в 40.000 фунтів стерлінгів, а в рік заробляє близько 16 тисяч. На пошті вона працює більше 10 років.
Раніше, 11 серпня, повідомлялося про рекордний виграш, однак власник щасливого квитка був невідомий.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас