Moneyveo влаштувала свято для підопічних дитбудинку у Ворзелі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Moneyveo влаштувала свято для підопічних дитбудинку у Ворзелі

Особисті фінанси
96
До Міжнародного дня захисту дітей наша компанія вирішила привітати маленьких вихованців Київського міського центру дітей та сімей, з яким ми співпрацюємо вже багато років.
Moneyveo влаштувала свято для підопічних дитбудинку у Ворзелі
Компанія Moneyveo активно розвиває свою корпоративну соціальну відповідальність в рамках проєкту HelpbyMoneyveo. Одним з його напрямків є підтримка хворих дітей та дітей-сиріт. Київський міський центр соціальної підтримки дітей та сімей, що у Ворзелі, — найдавніший наш партнер. Ми співпрацюємо практично з моменту заснування нашої компанії. Тож у День захисту дітей ми привітали маленьких підопічних центру.
На початку червня представники Moneyveo влаштувала дітлахам справжнє свято: з аніматорами, конкурсами та морозивом. Малеча залишилася надзвичайно задоволеною: усмішки не сходили з дитячих облич, всі сміялися та насолоджувались теплою, веселою атмосферою.
«Під час війни більшість свят для нас, українців, втратили сенс і стали недоречними, але День захисту дітей — це те виняткове свято, яке, на мій погляд, дорослі мають підтримувати, як і традицію дарувати подарунки, — зазначив СЕО Moneyveo Сергій Сінченко. — Зараз як ніколи усім бракує позитивних емоцій. Тому ми вирішили зробити такий яскравий і кольоровий день для наших підопічних з Київського міського центру соціальної підтримки дітей та сімей, внести в їхнє життя безтурботності, радощів і просто веселого настрою».
Ми раді, що нам вдалося порадувати дітей. Щиро вдячні Тетяні Лимар, директорці дитбудинку, за багаторічну співпрацю та можливість бути причетними до такої важливої справи.
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас