Головними векторами розвитку платіжних карток стануть нові ефективні способи захисту персональних даних та поступова універсалізація карток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Головними векторами розвитку платіжних карток стануть нові ефективні способи захисту персональних даних та поступова універсалізація карток

Фінтех і Картки
637
Найближчими роками головним векторами розвитку платіжних карток стануть нові ефективні способи захисту персональних даних та поступова універсалізація карток, тобто поєднання основних, первинних функцій карток для різних потреб в одній картці (особливо це стосується відкриття депозитів та отримання кредитів).
Таку думку висловила Анна Довгальська, заступниця голови правління Глобус банку.
Крім того, як вважає банкірка, важливим стане розвиток віртуальних карток — тобто поступова відмова від «пластику». Також цілком можливе поступове впровадження функції «мультивалютності» в одній картці — відповідно зменшуватиметься потреба у відкритті окремої картки для перерахунку валюти на картки іноземних банків, або здійснення покупок за кордоном.
«Тією чи іншою мірою, розвиток карток буде нерозривно пов’язаний з посиленням захисту персональних даних клієнтів. Адже безпека користувачів почасти і є одним з елементів сервісу та зручності. Водночас значно посилиться розвиток віртуальних карток, як найбільш сучасного способу здійснення безконтактних платежів, натомість очікується скорочення „пластику“. Можна спрогнозувати, що на тлі технічного розвитку, як, наприклад, можливості зняття готівки в банкоматі за QR-кодом, у найближчі 2−3 роки понад 70% всіх банківських карток стануть віртуальними», — підсумувала Анна Довгальська.
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас