Біометрична ідентифікація в Enter EXIM — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Біометрична ідентифікація в Enter EXIM

Фінтех і Картки
184
Шановні клієнти!
АТ «Укрексімбанк» намагається постійно вдосконалювати існуючі сервіси, робити послуги доступнішими та зручнішими для наших клієнтів.
Раді повідомити, що у банку впроваджено нову послугу із підтвердження операцій з платіжними картками у мережі інтернет за допомогою біометрії у мобільному застосунку Enter EXIM!
Відтепер для проведення оплати в інтернеті не потрібно чекати на sms із одноразовим паролем. Ви отримаєте push-повідомлення з пропозицією підтвердити операцію у мобільному додадку через Touch ID (сканування відбитка пальцю) або Face ID (розпізнавання обличчя).
Важливо: для застосування опції у мобільному застосунку має бути налаштований дозвіл на використання Touch ID/Face ID та увімкнені push-повідомлення. Увімкнути їх можна в пункті меню «Налаштування». Якщо налаштування не здійснені або смартфон не підтримує функцій Touch ID/Face ID, для підтвердження оплат в інтернеті, як і раніше, потрібно буде вводити одноразовий пароль із sms.
І, звісно, якщо при підтвердженні операції щось піде не так, ви завжди можете замовити відправку sms з одноразовим паролем на сторінці оплати.
Для зручності користувачів ми підготовили відеоінструкцію, яку можна переглянути за посиланням на YouTube.
Сподіваємося, що новий сервіс додасть додаткової зручності та безпеки у користуванні платіжними послугами банку!
За матеріалами:
Укрексiмбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас