Arx має найкращу репутацію на страховому ринку України за підсумками 2023 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Arx має найкращу репутацію на страховому ринку України за підсумками 2023 року

Страхування
115
Arx має найкращу репутацію на страховому ринку України за підсумками 2023 року
ІХ Національний рейтинг якості управління корпоративною репутацією «Репутаційні Активісти» визнав репутацію Arx найкращою на страховому ринку України.
Журі рейтингу із 152 незалежних аналітиків, галузевих експертів і спеціалізованих журналістів провідних медіа визначило серед 734 компаній, що належать до різних галузей, ті, чиї власники, топменеджмент і PR-команди найкраще адаптувались до викликів сучасності та змогли продемонструвати найліпші результати своєї системи репутаційного менеджменту в умовах довготривалого воєнного протистояння.
Репутаційна стабільність визначається за такими критеріями:
  • медіаактивність
  • інноваційний підхід
  • іміджевий підхід до КСВ
  • антикризова стійкість
Корпоративна соціальна відповідальність міцно вбудована в стратегію та ДНК бренду Arx.
Arx весь час комунікує з клієнтами на різних медіамайданчиках, спілкування не припинялося навіть у перші дні повномасштабного вторгнення. Ми інформували клієнтів про стан речей у блозі, шляхом спеціальних розсилок, застосунку для смартфона MyArx тощо. Більшість комунікацій відбувається в онлайн джерелах, що є вже must have у сучасному світі.
Arx однією з перших визнана НБУ абсолютно прозорою. Компанія сплачує усі податки, займає активну професійну позицію. Керівництво бере участь у формуванні законопроєктів, робочих групах, призначених для покращення бізнес-середовища країни.
Компанія відповідальна перед акціонерами та клієнтами. Arx завжди у ТОП-3 за виплатами, кожного дня у середньому виплачується 5 млн страхових відшкодувань. Попри важкі часи, Arx приносить прибуток, виконуючи поставлені цілі.
Безпека та добробут співробітників є пріорітетом компанії. «Люди понад усе. Це непохитна позиція нашого топ-менеджменту, — зазначає Нонна Рижа, директорка з маркетингу СК Arx.- В компанії працюють постійні програми для тих, хто був вимушений виїхати за кордон або переміститись з зони окупації / бойових дій, втратив членів родини, житло, майно. Arx не проводила скорочення і нікого не звільняла. Навпаки, люди отримують повну зарплатню, мають змогу підтримувати сім'ї.»
Основним фокусом допомоги суспільству є допомога ЗСУ Починаючи з 2022 року, Arx перерахувала до ЗСУ майже 60 млн грн. Йде постійна співпраця з фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим». Arx та Arx life є найбільшими платниками податків на українському ринку, протягом 2023 року до держави перераховано 400 млн грн.
Надійність, прозорість, розвинутість онлайн сервісів та онлайн комунікацій, відповідальне ставлення до клієнтів, акціонерів, співробітників та держави — усе це надає Arx антикризову стійкість та надійність. Компанія вже 30 років поряд зі своїми клієнтами, маючи слоган «Arx з тобою», підтверджуючи його на практиці кожного дня.
За матеріалами:
ARX
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас