Маск анонсировал версию Tesla Cybertruck с четырьмя моторами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маск анонсировал версию Tesla Cybertruck с четырьмя моторами

Технологии&Авто
445
Ціни на нафту знизилися в п’ятницю, 22 січня, через побоювання, що нові суворі обмеження у зв’язку з COVID-19 у Китаї знизять потребу в паливі.
Як передає Укрінформ, про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.
Вартість березневих ф’ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures становить $ 55,37 за барель, що на $ 0,73 (1,3%) нижче за ціну на час закриття попередньої сесії.
Ціна ф’ючерсів на нафту WTI на березень на електронних торгах нью-йоркської товарної біржі NYMEX знизилася на $ 0,73 (1,37%) — до $ 52,40 за барель. Попередні торги по еталонах завершилися на рівні $ 56,1 і $ 53,13 відповідно.
Відновлення попиту на паливо в Китаї сприяло зростанню ринку наприкінці минулого року, в той час як США і Європа відставали. Але це джерело підтримки зникає, оскільки нова хвиля випадків COVID-19 викликала нові обмеження на переміщення.
В четвер у Шанхаї були зафіксовані два перших випадки передачі вірусу з листопада, і уряд закликає китайців скасувати поїздки під час місячного Нового року за місячним календарем.
«Дійсно, інвестори щосили намагаються не звертати уваги на короткостроковий біль заради довгострокової вигоди напередодні вихідних, і випадки COVID у Китаї є найбільшою (причиною) побоювань з приводу попиту для трейдерів», — йдеться в записці Стівена Іннеса з Axi.
По материалам:
РБК-Україна
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас