Межбанк: доллар пошел на снижение — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Межбанк: доллар пошел на снижение

Валюта
1001
Майданчик Аліекспресс почав працювати в 2010 році. Спочатку через Аліекспресс продавалися тільки товари з Китаю. Згодом, через Аліекспресс стали продавати не тільки китайські товари, а також товари з інших країн (Росії, Європи, Туреччини та ін.). Сайт Аліекспресс локалізований під дев’ять мовних версій, серед яких є російська мова. Для того, щоб мати можливість купувати товари через Аліекспресс, необхідно пройти стандартну процедуру реєстрації.
Як зареєструватися на Аліекспресс
Щоб пройти реєстрацію на Аліекспресс, необхідно зайти на офіційний сайт компанії https://aliexpress.ru/, і пройти по посиланню «Реєстрація», яке знаходиться в правому верхньому куті, в розділі «Мій профіль». У діалоговому вікні необхідно ввести свою адресу електронної пошти і пароль (краще придумати складний, записати його і зберігати в надійному місці).
Межбанк: доллар пошел на снижение
Після введення інформації необхідно натиснути кнопку «Створити профіль», після чого необхідно буде підтвердити адресу електронної пошти, пройшовши за посиланням, яку надішле сервіс. Якщо все зроблено правильно, Аліекспресс надішле повідомлення про успішну реєстрацію та активацію облікового запису.
Як вказати адресу доставки
Після того, як реєстрація на Аліекспресс успішно пройдена, користувач може зайти в свій аккаунт, використовуючи свої реєстраційні дані. Для того, щоб можна було оформляти замовлення, і отримувати їх поштою, необхідно додати фізичну адресу свого проживання в своєму профілі. Робиться це за посиланням «Адреса доставки»:
Вводимо ім’я та прізвище
Вказуємо країну проживання
Вказуємо адресу проживання (вулиця, будинок, квартира)
Вказуємо місто проживання
Вказуємо область проживання
Вказуємо поштовий індекс
Всі дані вводимо латиницею, можна скористатися онлайн сервісом транслітерації, який допоможе перевести кирилицю в латиницю.
Як купити товар на Алікеспресс
Після того, як пройдена процедура реєстрації, і сформована адреса одержувача, можна переходити до купівлі товарів. Потрібний товар шукається через стандартний пошук, як це робиться в будь-якому інтернет-магазині. Після того, як товар обраний, необхідно відправити його в «Кошик», і оплатити покупку одним з доступних способів. Найчастіше це робиться за допомогою банківської карти.
Робити покупки на Аліекспресс можна через розділ «Мої бажання», де є можливість отримувати частину своїх коштів назад (кешбек). На деякі товари виробник повертає 7-18% їх вартості.
Переваги та недоліки покупок на Аліекспресс
До переваг інтернет-магазину Аліекспресс можна віднести широкий вибір товарів за низькими цінами. Дешевше, ніж на Аліекспресс навряд чи можна купити десь ще. До недоліків можна віднести тривалі терміни доставки, а також неможливість помацати і спробувати товар до його покупки (як і в будь-якому іншому інтернет-магазині). Тому, перш, ніж купувати і оплачувати товар, необхідно детально вивчити його характеристики і почитати відгуки.
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас