Ожидайте рейс в комфортных бизнес-залах LoungeKey по всему миру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ожидайте рейс в комфортных бизнес-залах LoungeKey по всему миру

Кредит&Депозит
11
Офіційний представник Міністерства закордонних справ КНР Ван Веньбінь заявив, що Китай надасть по міжнародному механізму COVAX під егідою Всесвітньої організації охорони здоров’я 10 млн доз COVID-вакцин. Ці препарати будуть для країн, що розвиваються.
Про це повідомляє Reuters.
«За запитом ВООЗ Китай готовий надати COVAX 10 млн доз вакцин. Багато з них будуть використані для задоволення гострих потреб країн, що розвиваються», — сказав він.
Зазначимо, що поширення препаратів проти коронавірусу в країнах з низьким і середнім рівнем доходів за цією програмою має розпочатися в цьому місяці. У ВООЗ сподіваються цьогоріч доставити понад 1,8 млрд доз вакцини від COVID-19 по всьому світу в 92 бідні країни.
За програмою COVAX Україна в лютому отримає 117 тисяч доз вакцини від Pfizer-BioNTech американського виробництва. Вакцина буде розподілена для вакцинації працівників лікарень, в яких надають допомогу пацієнтам з COVID-19.
Також в Євросоюзі заявили про розробку механізму, який би дозволив поділитися зайвими вакцинами від коронавірусу з біднішими сусідами і Африкою. Цей механізм буде діяти окремо від COVAX.
По материалам:
Таскомбанк
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас