Межбанк: ситуация накаляется и почему Нацбанк был вынужден вмешаться — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Межбанк: ситуация накаляется и почему Нацбанк был вынужден вмешаться

Валюта
1876
Розвиток мережі Інтернет надало принципово нові можливості роботодавцям і найманим працівникам, які можуть виконувати завдання в віддаленому режимі, і отримувати за оплату за свою роботу. Звичайно, токар чи металург, при всьому своєму бажанні апріорі не можуть працювати віддалено, оскільки їх робота вимагає наявності складного виробництва. А ось представники IT-професій (програмісти, журналісти, рерайтери та ін.) Можуть виконувати свою роботу в домашніх умовах, сидячи за комп’ютером. Результати своєї роботи вони відправляють замовнику, і той виробляє оплату їх праці через сервіс електронних платежів. Одним з таких сервісів є система Skrill.
Як працює Skrill
Сервіс Skrill є наступником Moneybookers, яка була заснована влітку 2001 року в Лондоні. Власне Skrill з’явився в 2011 році. В даний час система електронних платежів Skrill працює в 185 країнах світу, підтримуючи більше 30 валют світу. Через Skrill можна переводити гроші з карти на карту або на банківський рахунок. Для того, щоб можна було вивести гроші через Skrill, клієнту необхідно мати платіжну картку ВІЗА. Маючи персональний рахунок в Skrill, клієнт буде оплачувати мінімальну комісію.
Як зареєструватися в Skrill
Для того, щоб можна було користуватися системою Skrill, клієнт повинен пройти реєстрацію. Раніше процес реєстрації в Skrill був досить громіздким, клієнту доводилося надавати численні реєстраційні дані, включаючи платіжні реквізити. В даний момент процес реєстрації в Skrill гранично простий. На реєстраційній сторінці клієнт повинен буде ввести мінімум інформації:
Своє ім’я і прізвище
Адреса електронної пошти
Ввести «капчу»
Реєстрація повинна бути підтверджена через посилання, яка прийде на адресу електронної пошти, який був зазначений в процесі реєстрації. Після того, як реєстрація завершена, клієнт направляється в свій особистого кабінету в системі Skrill, де йому необхідно заповнити поля з платіжною інформацією.
Порядок виведення грошей через Skrill
На початковому етапі роботи з системою Skrill необхідно вибрати валюту. Рекомендується вибрати євро, оскільки, ця валюта є основною в Skrill. Працюючи з євро, клієнт уникне подвійної конвертації валют при перекладі грошей, тим самим заощадивши свої кошти. Для того, щоб працювати з євро, клієнт повинен оформити свою карту в євровалюті.
Варіанти проведення фінансових транзакцій через Skrill:
Виводити гроші через Skrill можна на банківський рахунок, карту ВІЗА, за допомогою СВІФТ-платежу.
Поповнювати через Skrill можна на банківський рахунок, СВІФТ-платежем, через карту ВІЗА, Мастеркард, на криптовалюта біткоіни, через систему Neteller
Комісія в Скрілл
Реєстрація та отримання платежів в Skrill здійснюється без комісій. Якщо клієнт після реєстрації не користувався системою Skrill протягом одного року, з нього буде утримуватися комісія розмірі 3 євро / місяць.
Розмір комісії за користування Skrill залежить від способу фінансової транзакції:
За поповнення рахунку стягується комісія в 1%, незалежно від методу. Якщо поповнення рахунку відбувається ручним банківським переказом, гроші зараховуються в терміни від 2 до 5 банківських днів. В інших випадках платіж проходить миттєво.
За виведення грошей стягується комісія 5,5 євро (банківський переказ, СВІФТ-платіж) або 7,5% при виведенні на карту.
У разі, якщо транзакція передбачає конвертацію валют, стягується комісія 3,99% за кожну конвертацію.
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас