YouTube продовжує боротися з блокувальниками реклами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

YouTube продовжує боротися з блокувальниками реклами

Фондовий ринок
449
YouTube продовжує боротися з блокувальниками реклами
YouTube продовжує боротися з блокувальниками реклами
Деякі користувачі на Reddit знову почали скаржитися на те, що YouTube обмежує можливість перегляду відео з ввімкненими сторонніми застосунками для блокування реклами. Цього разу відео просто пропускаються або на них не працює звук.
Про це пише Android Authority.
Користувач SDHD4K на Reddit опублікував пост, у якому поділився новими обмеженнями від YouTube, де з ввімкненим блокувальником реклами відео, яке користувач хотів подивитися, просто пропускалося.
У коментарях були й інші користувачі, які зіткнулися з подібними проблемами. Приміром, lokileo розповів, що з ввімкненим блокувальником на відео зникає звук. У нього виходить повернути аудіо на секунду, але тоді воно знову зникає.
Інші користувачі також кажуть, що розробники сторонніх блокувальників таких як uBlock чи вбудований блокувальник у браузері Opera GX вже змогли обійти ці обмеження, проте деякі все ще натрапляють на такі моменти.
Якщо ж блокувальник реклами й далі обмежує можливість перегляду відео, то найпростішим рішенням буде вимкнути його, або ж, як любить рекомендувати Google, придбати YouTube Premium.
Нагадаємо, у квітні компанія також повідомляла про наміри боротися зі сторонніми програмами, які дозволяють дивитися відео на YouTube, а з кінця минулого року компанія також бореться і з блокувальниками реклами.
За матеріалами:
mezha.media
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас