Vodafone змінює тарифи з 1 вересня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Vodafone змінює тарифи з 1 вересня

Особисті фінанси
90657
Vodafone змінює тарифи з 1 вересня
Vodafone змінює тарифи з 1 вересня
Vodafone, один з найбільших українських операторів мобільного зв’язку, оголосив про оновлення тарифів для бізнес-клієнтів.
Ціни на послуги зміняться з 1 вересня. Разом з цінами зміниться наповнення тарифних планів.
З 1 вересня тарифи підвищаться:
  • Start — з 155 грн до 175 грн;
  • Pro — з 200 грн до 225 грн;
  • Unlim — з 270 грн до 300 грн;
  • Unlim Plus — з 340 грн до 380 грн;
  • Ultra L — з 475 грн до 525 грн;
  • Utra XL — з 700 грн до 770 грн.

Додаткові послуги

Кожен з пакетів Vodafone Business з 1 вересня отримає безлімітний зв’язок у мережі із абонентами, що знаходяться на території України.
Для користувачів тарифних планів Start та Pro буде збільшено обсяг мобільних трафіку: у пакеті Start — до 20 Гб, а в пакеті Pro — до 30 Гб. Натомість інші тарифні плани бізнес-лінійки Vodafone матимуть безлімітний мобільний інтернет.
Ще одна приємна перевага для клієнтів Vodafone Business — послуга Online PASS, яка буде доступна користувачам усіх тарифних планів бізнес-лінійки. Послуга дозволяє користуватися найбільш популярними додатками без обмежень, незважаючи на кількість використаного трафіку.

Довідка Finance.ua:

  • Мобільний оператор Vodafone готуєть до підвищення вартості низки своїх тарифів. Зміни відбудуться вже з 1 серпня і торкнуться не лише цін, а й наповнення окремих пропозицій.
  • Як повідомили в самому операторі, тариф Vodafone Red Start подорожчає на 15 грн — після підвищення розцінок його вартість становитиме 190 грн/місяць замість поточних 175 грн.
До речі, отримати більше з депозиту можна якщо скористатися програмою «Бонус до депозиту» від Finance.ua. Більше про програму і вигоди можна дізнатися за посиланням.

Отримати більше з депозиту

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас