Україна може зробити більше для боротьби з корупцією — Держдеп — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна може зробити більше для боротьби з корупцією — Держдеп

Казна та Політика
928
Україна може зробити більше для боротьби з корупцією — Держдеп
Україна може зробити більше для боротьби з корупцією — Держдеп
Речник Державного департаменту США Метью Міллер заявив, що його країна веде постійний діалог з українською владою щодо антикорупційних заходів.
Про це він заявив на брифінгу 26 лютого.
Міллера запитали, чи підтвердили США інформацію про те, що Україна причетна до корупції в оборонній промисловості «на десятки мільярдів доларів, зокрема до розкрадання сотень тисяч артилерійських снарядів».
На це речник Держдепу США відповів, що він не чув таких повідомлень, але питання антикорупційних заходів США з Україною обговорюють давно.
«Ми бачили, що вони вжили низку заходів для боротьби з корупцією протягом останніх кількох років. Ми вважаємо, що вони можуть зробити більше, і ми ведемо з ними постійний діалог на цю тему», — наголосив Міллер.
Нагадаємо, за оцінками експертів, корупція в Західній Європі та Європейському Союзі погіршується. І це сталося вперше за понад десять років. Transparency International розглядала 180 країн і територій за сприйнятим рівнем корупції в державному секторі за шкалою від нуля (висока корумпованість) до 100 (дуже чиста). Найменш корумповані країни у світі: Данія, Фінляндія та Нова Зеландія.

Борітеся — поборемо! Слава Україні!

За матеріалами:
Espreso.tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас