Стало відомо, скільки переселенців отримують виплати від держави — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, скільки переселенців отримують виплати від держави

Казна та Політика
281
Стало відомо, скільки переселенців отримують виплати від держави
Стало відомо, скільки переселенців отримують виплати від держави
Виплати від держави отримують 2,6 млн внутрішньо переміщених осіб.
Про це премʼєр-міністр Денис Шмигаль поінформував під час щорічної пресконференції за підсумками чотирьох років роботи уряду.
«У нас мільйони людей фактично переміщені, 2,6 млн людей, маючи статус, отримують виплати», — сказав Шмигаль.
Як додав глава уряду, урядова політика щодо дієвої підтримки внутрішньо переміщених осіб полягає, окрім виплат, у забезпеченні інтеграції внутрішньо переміщених осіб у приймаючі громади, стимулюванні внутрішньо переміщених осіб працездатного віку до працевлаштування, наданні цільових інструментів соціальної підтримки, які відповідатимуть на їхні конкретні життєві потреби, захист родин від ризику бідності, підтримка родин з дітьми тощо.
Він нагадав, що також уряд продовжив автоматичну виплату допомоги ВПО з 1 лютого без додаткових звернень, з 1 березня виплати продовжуються для більшості нинішніх отримувачів, зокрема для категорій, які не мають можливості працювати, для осіб, що втратили працездатність, осіб з інвалідністю 1 та 2 групи, дітей-сиріт, дітей з інвалідністю, дітей, що залишилися без батьківського піклування.
Нагадаємо, з 1 березня в Україні змінений загальний принцип продовження виплат для внутрішньо переміщених осіб — відтепер для розрахунку братиметься сукупний дохід всіх членів родини переселенців.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 👛

За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас