Робота з бронюванням: добірка актуальних вакансій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Робота з бронюванням: добірка актуальних вакансій

Особисті фінанси
813
Робота з бронюванням: добірка актуальних вакансій
Робота з бронюванням: добірка актуальних вакансій
Під час війни діє законне правило бронювання працівників. Фахівці robota.ua підготували добірку вакансій, в яких роботодавці пропонують бронювання, слідуючи букві закону.

Комірник в «Омега»

📍 с. Чайки (Київська область)
Компанія, яка спеціалізується на дистрибуції автокомпонентів, оголошує про відкриття вакансії. Майбутній працівник буде займатися прийманням, розміщенням, збором, пакуванням та відвантаженням товару.
Серед іншого, роботодавець пропонує: офіційне працевлаштування, бронювання, комфортні умови праці, обід коштом компанії.

Помічник оператора на друкарське обладнання у «Мега-Поліграф»

📍 Київ
Поліграфічне підприємство запрошує на роботу фахівця, який виконуватиме технологічні процеси для збирання книг. Розглядаються кандидати без досвіду роботи, анонсується навчання.
Роботодавець також пропонує бронювання для підсобного робітника та помічника друкаря.

Бригадир з будівництва електромереж/виконроб (10 і 0,4 кВ) у «Київелектроспецмонтаж»

📍 Київ
Компанія, яка проводить повний комплекс робіт із зовнішнього електрозабезпечення об'єктів, шукає працівника. Серед майбутніх обов’язків: будівництво/монтаж ПЛ 0,4 кВ та КЛ 10 і 0,4 кВ; монтаж/реконструкція електроустаткування 10 та 0,4 кВ ТП/КТП/ЩТП.
Робота не передбачає відряджень, необхідна наявність прав категорії В.

Виїзний інженер відділу обслуговування POS-терміналів та АТМ у Printec Ukraine

📍 Житомир
Компанія — постачальник технологічних рішень для банківського сектора, роздрібного бізнесу, телекомунікаційних компаній та державного сектора в Південно-Східній Європі, запрошує взяти участь у конкурсі на посаду.
Що входить в обов’язки: проведення виїзного технічного обслуговування платіжних терміналів та АТМ; доставка витратних матеріалів; проведення виїзного технічного обслуговування IT-обладнання; формування звітів про виконані роботи.

Слюсар зі складання металевих конструкцій (машинобудівне підприємство) у «Всі інжиніринг»

📍 Олександрія (Кіровоградська область)
Майбутній працівник буде виконувати слюсарні роботи металоконструкцій різної складності. Серед вимог: середня освіта; вміння працювати електроінструментом та читати креслення; досвід роботи — від 2-х років.

Водій електронавантажувача у Farmak

📍 с. Святопетрівське (Київська область)
Фармацевтична компанія запрошує на роботу у відділ складської логістики. Потрібно виконувати переміщення готової продукції, сировини та матеріалів за допомогою штабелеукладача.
Серед побажань до кандидатів: досвід роботи водієм електронавантажувача, річтрака та наявність військово-облікового документа — обов’язково.
Також можливе бронювання для вантажника-комплектувальника.

Power engineer у SPP Development Ukraine

📍 Київ
Компанія, яка спеціалізується на всіх аспектах, пов’язаних зі сферою відновлюваної енергетики, запрошує в команду. Розглядаються кандидати з вищою електротехнічною освітою; досвідом роботи на посадах інженера-конструктора, енергетика, сервісного інженера, інженера технічного забезпечення — від 2-х років; розумінням технічних аспектів експлуатації енергетичного обладнання; вмінням працювати з технічною документацією англійською мовою та читати електричні принципові схеми; знанням відповідної нормативної документації (ДБН, ПУЕ, ПТЕЕС тощо).

Торговий представник з авто в «Аграрний Холдинг Авангард»

📍 Ніжин, Прилуки
Найбільший виробник яєць і яєчних продуктів в Україні запрошує в команду. Основні обов’язки: підключення нових торгових точок (роздрібні магазини, HoReKa, переробники/виробники); розвиток наявної клієнтської бази по території; забезпечення об'ємів повернення продукції в рамках норм, встановлених компанією; ведення переговорів, укладення договорів, налагодження довгострокових партнерських відносин.

Водій-кур'єр

📍 Носівка (Чернігівська область)
Шукають енергійну та відповідальну особу на посаду кур'єра, роботодавець анонсує бронювання.
Серед обов’язків: завантаження/відвантаження посилок; складання маршруту по місту; доставка посилок клієнтам вчасно та з увагою до деталей.

Фасадник, майстер з утеплення фасадів у «Техноінтер Груп»

📍 Житомир
Компанія, яка спеціалізується на утепленні фасадів та реконструкції будівель, відкриває вакансію.
Основні завдання: утеплення фасадів будівель за допомогою сучасних матеріалів і технологій; виконання робіт з монтажу та обробки фасадних матеріалів; контроль якості виконаних робіт.

Продавець-консультант/завідувач відділу магазину у JYSK

📍 Київ, Біла Церква
Міжнародна рітейл-компанія оголошує про відкриття вакансії. На посаді майбутній працівник буде: відповідати за продажі в магазині; надавати покупцям відмінний сервіс; забезпечувати охайність на 100% та наповненість магазину товарами; допомагати в отриманні, розпакуванні та викладанні товару на складі й торговій залі; відповідати за власний відділ у магазині: наповнення полиць, заміна цінників, аналіз звітів про продажі тощо.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас