ПУМБ знизив комісію за зняття готівки за кордоном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

ПУМБ знизив комісію за зняття готівки за кордоном

Кредит&Депозит
44
Відтепер для клієнтів ПУМБ зняття готівки в банкоматах за кордоном стало ще вигіднішим. З 1 квітня 2024 банк знижує комісію за зняття власних коштів за кордоном до 1,5% від суми зняття. Раніше тариф становив 1.5% +4 дол.США. Це стандартний тариф для всіх карток всеКарта від ПУМБ.
Зверніть увагу, що може бути додаткова комісія від банку, в банкоматі якого здійснюється зняття готівки. Але, не хвилюйтеся — ПУМБ завжди йде на зустріч та робить усе можливе аби мінімізувати витрати клієнтів.
Нагадуємо, що максимальна сума зняття готівки за кордоном за тиждень обмежена лімітами НБУ і становить до 12 500 гривень в еквіваленті.
Ще не маєте валютної картки? Жодних проблем — валютну картку у доларах, євро, злотих або фунтах стерлінгів (за потреби клієнта) можна відкрити у застосунку ПУМБ Online (доступно для Android та iOS) буквально у декілька кліків.
Не потребуєте валютної картки і, водночас, хочете слідкувати за балансом у валюті? ПУМБ потурбувався і про це — відтепер клієнти банка мають можливість налаштувати автоматичне відображення гривневого балансу у валюті.
Слідкуйте зручно за своїми втратами разом із ПУМБ!
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас